Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /nfsmnt/hosting2_2/b/9/b9ece0f3-8b62-4a8c-ab76-beaca8d0a86d/kalvaria.org/sub/hu/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258
A támogatás egyéb lehetséges formái
Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

A támogatás egyéb lehetséges formái

A Kálvária építése a kezdetektől fogva az adományozók nagylelkűségének volt köszönhető, akik kisebb – nagyobb összegekkel vagy saját kétkezi munkájukkal járultak hozzá az építkezéshez. A felújítást most is adományozóinknak – cégeknek, a Szlovák Kulturális Minisztériumnak, külföldi szponzoroknak és magánszemélyeknek – valamint önkénteseinknek köszönhetően tudjuk megvalósítani.

A Kálvária Alapnak a Szlovák Belügyminisztérium engedélyezte a nyilvános gyűjtést a selmecbányai Kálvária felújítására és revitalizációjára.

A kápolna adoptáción vagy szobor adoptáción kívül a következőképpen támogathatják a felújítási projektet:

 

  • Egyéni hozzájárulással a nyilvános gyűjtés számlájára. Számlaszámunk:SK62 0200 0000 0035 4227 6259, BIC: SUBASKBX
  • Önkéntes hozzájárulással a Kálvária területén elhelyezett perselyekbe.
  • Pólók, könyvek vagy egyéb emléktárgyak vásárlásával az Alsó templomban lévő kiállításban (a vásárolt tárgyak árából befolyt összeg min. 80%-a a nyilvános gyűjtés céljára lesz elkülönítve).
  • Támogathatnak minket adójuk 2 %-ának felajánlásával. Ennek módjáról további információkat itt találnak.
  • Támogatói SMS küldésével:küldjék a DMS KALVARIA” jelszót a 877-es számra. Az SMS ára 2 .  Az SMS árának 96%-a vagyis 1,92 € át lesz utalva a nyilvános gyűjtés számlájára. További információ: www.darcovskasms.sk
  • Nem anyagi hozzájárulást is szívesen fogadunk, pl. önkéntes csoportokat, szakmai tanácsadást vagy lelki támogatást. Amennyiben úgy döntenek, hogy szeretnének bekapcsolódni a felújítási projektbe vagy van valamilyen jó ötletük, hogyan lehetne segíteni a Kálvárián, kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot! Elérhetőségeinket itt találják.

Bármilyen formában érkező segítségüket előre is köszönjük!