Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /nfsmnt/hosting2_2/b/9/b9ece0f3-8b62-4a8c-ab76-beaca8d0a86d/kalvaria.org/sub/hu/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258
Kiállítás a Kálvárián
Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Kiállítás a Kálvárián


Warning: A non-numeric value encountered in /nfsmnt/hosting2_2/b/9/b9ece0f3-8b62-4a8c-ab76-beaca8d0a86d/kalvaria.org/sub/hu/wp-content/plugins/lightbox-gallery/lightbox-gallery.php on line 570

A Kálvária múltja és jelene c. kiállítás 2009 júliusa óta látogatható. A kiállítás paneljeinek segítségével igyekszünk közelebb hozni a látogatókhoz ezt a helyet és információkat nyújtani nekik a Kálvária történetével és jelenével kapcsolatban. A kiállítás először az Alsó templomban volt, majd ennek felújítása miatt átköltözött a Felső, ill. a Középső templomba. Jelenlegi formájában 2013. május óta működik a kiállítás a teljesen felújított Alsó templomban. A kiállítás ingyenesen látogatható!

A kálvária történetén kívül bemutatjuk azt is, milyen módon igyekszünk visszahozni az életet a Kálváriára.

Apró ajándéktárgyak megvásárlásával Önök is támogathatják a Kálvária felújítását.

A kiállításba a 4. számmal jelzett kápolnán (az Alsó templom jobb tornya) keresztül juthatnak el, ahol lehetőségük van egy kis egyházi zene mellett elcsöndesedni. Az információs panelek, TV és ajándéktárgyak a szomszédos helységben – a valamikori sekrestyében találhatók.

 

Nyitvatartási idő:

április, október, november

hétvégén és ünnepnapokon:        10,00 – 16,00

május – szeptember

minden nap:                               10,00 – 17,00

A kiállítás működtetése a különböző országokból érkezett önkénteseknek köszönhető, akik az Európai Önkéntes Szolgálaton keresztül a Fiatalok Lendületben program keretén belül vannak itt.